top of page

Visum aanvragen om Ghana te bezoeken... uch !

Elk goed project begint met een goede evaluatie van het probleem ! Zo heb ik het althans altijd geleerd. Een bezoekje aan 'ons dorp' in Ghana is dus een must ! We moeten met eigen ogen zien wat de toestand daar precies is en wat we kunnen doen om die te verbeteren.

Onze reis staat gepland voor 2/5/2022 tot en met 10/5/2022. "Begin op tijd aan je papierwerk en je vaccinaties !" Hoor ik Kwaku nog zeggen. Ik had het papierwerk dan ook maar direct in mijn agenda ingepland... op vandaag :(

Nu zit ik ermee! Een visum aanvragen voor Ghana bestempel ik officieel als 'onmogelijk' wegens papierwerk waar geen logica in zit en een website die niet naar behoren werkt. Ik probeer de aanvragen er met veel geduld door te duwen maar na een tijdje vlam ik mijn laptop boos dicht ! "rommel !"

Ik stuur een mailtje naar Kwaku die mij prompt terug antwoordt : ' jaja... dat is zo.... ik kom wel langs deze week om te helpen maar waarschijnlijk moet ik even naar Brussel rijden om het in orde te maken...'


0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page